Waar te krijgen?

partners3

Het Luistergeschenk wordt op verschillende plaatsen aangeboden, bijvoorbeeld bij deze partijen:

Luisterbieb

LuisterBieb, de app voor luisterboeken van de Bibliotheek.
Met de gratis LuisterBieb kun je een groot aantal luisterboeken downloaden uit de Openbare Bibliotheek. Wie lid is van de Bibliotheek krijgt toegang tot nog veel meer titels.

Luisterrijk

De downloadwinkel biedt alle vormen van gesproken woord, variërend van kinderboeken en literatuur tot thrillers en hoorcolleges. In de virtuele boekwinkel van Luisterrijk vindt u niet alleen hetzelfde aanbod als in de traditionele boekhandel, maar ook speciaal voor Luisterrijk geproduceerde luisterboeken. Luisterrijk biedt voor elk wat wils: audiotours, literatuur, thrillers, informatieve en educatieve boeken (zoals zakelijke uitgaven, reisboeken en psychologie), jeugdliteratuur, kinderboeken, hoorspelen, hoorcolleges, documentaires en luisterboeken voor business en management.

Rubinstein

De uitgeverij heeft een lange en rijke ervaring met het uitgeven van boeken, audio- en audiovisuele producten. Rubinstein richt zich als uitgever, met titels op diverse kanalen. Van boekhandel, entertainment en speelgoedwinkels tot warenhuizen, supermarkten en benzinestations.

In de Rubinstein studio wordt een groot aantal cd-producties, luisterboeken en muziekproducties opgenomen en gemasterd. Auteurs, acteurs en musici vinden hier een aangename omgeving om zich geconcentreerd te wijden aan hun taak.